
لالو لووانو ، رستوران دار و بنیانگذار بار شراب Bodega
در اینترنت شما هرگز تنها نیستید و به همین دلیل در موزیلا می دانیم که نمی توانیم به تنهایی برای ایجاد اینترنت بهتر کار کنیم. ما به جامعه خود ایمان داریم و بر آن تکیه می کنیم – از داوطلبان ما گرفته تا کارکنان ما ، تا کاربران ، طرفداران و دوستان ما. با Lalo Luevano ، شریک و بنیانگذار Bodega ، یک بار شراب طبیعی در محله North Beach سانفرانسیسکو آشنا شوید.
کمی از خودتان برای من بگویید.
من در سانتا کروز ، کالیفرنیا متولد و بزرگ شدم. این شهر کوچک موج سواری است ، بسیار محکم ، بسیار آرام. فکر می کنم خیلی روی من تاثیر گذاشت چون من یک فرد آرام هستم. من اهل مکزیک هستم پدر و مادرم همیشه دوست داشتند کباب پزهای بزرگ داشته باشند و دوستان زیادی در کنار هم باشند. آنها در جمع آوری کمک های مالی برای تیم بیس بال من یا تیم های فوتبال خواهرم شرکت داشتند. من همیشه می خواستم بخشی از تولید کننده باشم ، درگیر آنچه در حال ارائه آن هستیم و در آشپزی شرکت کنم. پدرم هم عاشق آشپزی است. او در کباب پز بود و من به شدت به دنبال این بودم که کباب پز را مدیریت کنم. آشپزی بخش مهمی از تربیت خانواده من بوده است.
آشپزی را به چه چیزی علاقه دارید؟
اساساً این درمان من است. من هنگام آشپزی قطعاً در حالت مراقبه قرار می گیرم. من فقط می توانم چیزی را به صفر برسانم و روی چیزی تمرکز کنم و این برای من هنگام انجام آن بسیار مهم است.

چه مدت در صحنه رستوران شرکت داشتید؟
من در خارج از دانشگاه ، مهندسی شدم و حدود شش تا هشت سال در یک پیمانکار دفاعی کار کردم. من در سانتا کلارا زندگی می کردم و دیدم که برای لذت بردن از موسیقی زنده ، غذا و کافه ها به سان فرانسیسکو می آیم ، اما هرگز آن را به عنوان حرفه یا شیوه زندگی در نظر نگرفتم. فقط بسیار دلهره آور به نظر می رسید. همه داستان های وحشتناک رستوران ها و میزان شکست را می شنوند.
با دوست شدن با رستوران داران و صاحبان مکان های مختلف ، این ایده به ذهنم رسید که شاید این کاری است که من می توانم انجام دهم. با شخصی ملاقات کردم که یک سرآشپز آموزش دیده بود و از من دعوت کرد تا در یک پاپ آپ شرکت کنم تا بتوانم نحوه عملکرد یک رستوران در پشت صحنه را درک کنم. اولین بار آنقدر موفقیت آمیز بود که ما این کار را به صورت فصلی انجام دادیم.
با یک تکه تغییر خوب که واقعاً به دنبال آن نبودیم ، رفتیم. پنجره بازشو فقط راهی برای انجام یک کار سرگرم کننده و داشتن دوستان و تغذیه غریبه ها بود ، و ما همچنان با مقدار زیادی پول نقد راه می افتیم ، در آن زمان ، من فکر می کنم این چیزی است که واقعاً به من داد اعتماد به نفس مانند گفتن سلام ، ما واقعاً می توانیم نقطه ای را باز کنیم.

و این شما را به Bodega هدایت کرد؟
بله ، این فضا در ساحل شمالی سان فرانسیسکو به طور اتفاقی در دامان ما افتاد. من از دوستی که این زن قصد فروش مشاغل خود را دارد ، باد گرفتم ، بنابراین رفتم و آن را با شریک تجاری خود بررسی کردم ، و این فقط یک مکان شگفت انگیز درست در کنار میدان میدان واشنگتن بود. ما اکنون شش سال است که این کار را انجام می دهیم و با افتخار می گویم ، من فکر می کنم ما احتمالاً یکی از اولین بارهای شراب طبیعی در شهر بودیم. ما یک لیست واقعاً زیبا از شراب ها و یک منو داریم که مرتباً می چرخد اما واقعاً تازه است و مبتکر است. این یک فضای کاملاً سرگرم کننده و پرانرژی است.
از رستوران داری از چه چیزی بیشتر لذت می برید؟
خلاقیت آن. مانند ایجاد خود مفهوم. من واقعاً لذت می برم که چگونه منو با لیست شراب و موسیقی همزمان می شود. من فقط کل تولید آن را دوست دارم. احساس می کنم حرفه مناسب را انتخاب کرده ام زیرا آنجاست که می توانم زمان خوبی داشته باشم و جنبه های سرگرم کننده شخصیت خود را کشف کنم. من واقعاً از متصدی بودن لذت می برم.
چه کسی از شما الهام می گیرد؟
در طول همه گیری همه گیر ، من از کاری که دیوید چانگ انجام می داد ، بسیار الهام گرفتم. در اینجا فردی وجود دارد که صاحب برخی از بهترین رستوران های ایالات متحده است و در هنگام قفل کامل فیلم هایی را در مورد نحوه نگهداری پیازها پس از استفاده از آنها ارسال می کند. او مشغول انجام کارهایی در مایکروویو بود. یا نحوه استفاده مجدد از وسایل را نشان دهید. من شبیه این پسر فوق العاده بودم !
من همیشه به دنبال الهام هستم. صادقانه یک چیز ثابت است فکر می کنم این به ریشه های مستقل من برمی گردد. من یک نوع میکس تیپ هستم من همیشه سعی می کنم کمی بیشتر و عمیق تر نگاه کنم. برای من معمولاً روی سطح نیست. من واقعاً باید برای پیدا کردن یک پاپ آپ یا سرآشپز یا چیزی که کسی درباره آن صحبت می کند ، جستجو کنم تا بتوانم بیشتر بدانم. اما من از آن لذت می برم.
سرگرمی های مورد علاقه شما برای انجام آنلاین چیست؟
من یک حرفه ای فن آوری تجاری هستم. من کاملاً با آنچه در دره می گذرد همخوانی دارم. این هنوز در حضور من در اینجا بسیار ریشه دوانده است. من می خواهم بدانم چه اتفاقی در حال رخ دادن است و حرکتگران و تکان دهنده ها در حال حاضر چه کسانی هستند یا آخرین اسب شاخدار چیست. این همیشه برای من بسیار جذاب بوده است.
صنایع رستوران و خدمات به ویژه در طی شیوع همه گیر مورد لطمه قرار گرفتند و ما هنوز در اوقات پر دست و پا هستیم. اوضاع برای شما چگونه پیش رفت؟
ما نمی دانستیم چه انتظاری در اوایل داشته باشیم ، بدیهی است که فکر نمی کنم کسی این کار را انجام دهد. در آن زمان ما فکر کردیم که این فقط دو ماه طول می کشد ، و ما برای آن آماده بودیم. ما متوجه شدیم که بسیاری از رستوران ها و مکان ها مجاز به خدمات پنجره هستند. اما هیچ شادی در آن وجود نداشت. راستش در آن زمانها پیدا کردن شادی سخت بود.
نگاه ما به این بود که تعداد زیادی رستوران و مفاهیم زیادی وجود دارد که ما در طول سالها یا حتی مکانهای خارج از کشور از آنها الهام گرفته ایم و فقط یک پنجره را باز می کنند و هنوز هم شادی زیادی را به ارمغان می آورند. این باعث شد که ما فقط پنجره ها را باز کنیم ، موسیقی پخش کنیم ، و اوقات خوبی را با آن داشته باشیم. ما با برخی از غذاهایی که داشتیم آزمایش می کردیم شروع کردیم. ما همه کارها را می کردیم ، از شب های شام تلویزیونی با استیک و سیب زمینی سالزبری ، شب تند جامائیکایی با مرغ ، شب برگر ، سه شنبه تاکو و فقط خلاق و سرگرم کننده با ظروف.
ما می خواهیم موسیقی را ادامه دهیم و ایمنی را با نوار شش پا در ذهن داشته باشیم و ماسک خود را بزنیم. ما هنوز می توانیم پانک راک یا هیپ هاپ بازی کنیم و شما می دانید به مردم سلام کنید و فقط با آن خوش بگذرانید. ما همه چیز را روز قبل ارسال می کنیم تا تراز شود. من نمی دانم آیا این امر بدون جنبه رسانه های اجتماعی امکان پذیر بود یا نه. هر یک از این رستوران های زندگی چگونه برای شما تأثیرگذار بوده است؟
من همیشه احساسات متفاوتی در مورد آن داشتم. من دوست دارم که Bodega یک نوشیدنی سکسی کوچک در گوشه ای است که فقط بسیاری از مردم از آن مطلع هستند ، اما ما همیشه بسیار شلوغ هستیم. من همیشه فکر می کردم که این امر بر اسرار آمیز بودن آن می افزاید. ترجیح می دهم مردم فقط وارد در شوند و خودشان آن را تجربه کنند. شاید این بخشی از سحر و جادویی است که ما ایجاد می کنیم.
اگر بودجه ، زمان و مکان مسئله نبود ، برای غذا کجا می رفتید و چرا؟
St. جان در لندن. من هرگز نبوده ام ، اما آنها را از نزدیک دنبال کرده ام. به نظر می رسد جایی است که می خواهم بروم و ساعت ها صرف نوشیدن شراب و مکالمه خوب باشم. به نظر می رسد که آنها به جزئیات اهمیت زیادی می دهند ، و من می توانم انتظار داشته باشم که یک غذای واقعاً زیبا داشته باشم.
این مصاحبه برای طول و وضوح ویرایش شده است.